1 mar 2013, 19:06

Прелъстен 

  Poesía
527 0 1

Сън не ме лови и пиша...

Ще го пратя, може би.

Ала без да се подпиша,

пък дано се сетиш ти

на кого си с мигли пърхала

и ума му си отвяла.

А душата му пияна

от ракия отлежала

в рими взела та пропяла.

Та цяло село му се смее,

где се чуло и видяло

попа за любов да пее.

Аз май взех, та се издадох,

Бог над мен да се смили!

Как да водя литургия утре,

на черква като дойдеш ти?!

 

© Врабчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??