6 ago 2020, 15:08

Преображение Господне 

  Poesía
953 2 2

 

Стигнете до Господа с чисти души.
Молете се. Той ще ви чуе .
Щом всякоя скръб със любов пресуши,
вий няма да страдате всуе.

 

Носете във себе си вяра докрай.
Смирете се. Бога разбрали.
И своя си Ад превърнете във Рай,
със тайни и светли скрижали.

 

Дори за минута, за малко поне
и вие се преобразете.
Покайте се, паднали на колене.
И с Бога в сърцето тръгнете.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??