21 oct 2009, 16:02

Преобразяване 

  Poesía » De humor
696 0 26

Преобразяване

 

Прощавайте, водка, ракия!

Прощавайте, яки мезета.

От днеска няма аз да пия,

ще заприличам на мутреса.

 

На токчета тънки

и с мини пола,

без мозъчни гънки...

Каква красота!

 

В огледалото, обаче,

истината изкрещя,

срещу мене се изхрачи:

„Де сънува го това?”

 

И от мъка, чаша вдигнах,

казах си прощален тост.

После, взех, че си намигнах –

що ли ми е този пост?

 

Я каква съм пищна, секси -

ще побъркам всеки мъж.

То от толкова комплекси,

моят ще ми каже: „Къш!”

 

21.10.2009 г.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??