Преродих се .
Във твойто дете
тъй желано от теб
и от мене.
Със душата си чух
този вик
и живота си дадох
на него.
Няма нищо.
Сега си върви
и грижи се за него до болка.
Нека то бъде твоите очи
в любовта му да търсиш
отмора.
Аз си тръгвам
със мойта мечта
неизпълнена
и неразбрана.
Исках само да ти бъда жена,
а на него -
единствена майка.
© Силвия Андреева Todos los derechos reservados