27.06.2012 г., 10:52 ч.  

Прераждане 

  Поезия » Любовна
577 0 3

Преродих се .

 

Във твойто дете

тъй желано от теб

и от мене.

 

Със душата си чух

този вик

и живота си дадох

на него.

 

Няма нищо.

Сега си върви

и грижи се за него  до болка.

 

Нека то бъде твоите очи

в любовта му да търсиш

отмора.

 

Аз си тръгвам

със мойта мечта

неизпълнена

и неразбрана.

 

Исках само да ти бъда жена,

а на него -

единствена майка.

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??