3 may 2008, 21:09

"Прераждане" 

  Poesía » De amor
1087 0 13

Прераждане

(на Б.)

Безмълвни четири стени...

Спомени... И аз... Сама...

Единствени разбират как боли...

Стени безмълвни... Тишина...

Гори ме погледът на две очи...

Тъй близо си, но някъде далече...

Повява есенният хлад... Вали...

Тъга... Самотна моя вечер...

Стени безмълвни... Аз една...

Все погледа ти диря в тъмнината...

До оня миг, когато ще се преродя...

Сама... В сестра на тишината...

... Гори ме погледът на две очи!...

© Райна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??