10 may 2016, 21:08

Прераждане 

  Poesía » Otra
631 0 10

След тъмата на нощите в бяло са дните

и заспива укротена умората,

след кошмарните бдения блясват очите

да се пълнят със цветни истории,

след унинието грозно изправяш гърдите,

и отхвърляш на хората злобата,

и след тези усилия ти се раждаш отново,

пак посрещаш зората над себе си,

и лекуваш душата си с билката силна,

твойта вяра, непредала живота ти.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??