23 may 2006, 10:44

Прераждане във вечността... 

  Poesía
847 0 3

Да успееш
да сбъднеш копнежа бленуван,
да успееш
да съживиш момента сънуван.

Да успееш
да уловиш мига заедно с нея,
да успееш
да обикнеш без граници фея.

Да успееш
да се изсмееш на съдбата в лицето,
да успееш
да си възвърнеш волността на детето.

Да успееш
да ходиш по въздуха и да пееш,
да успееш
да си щастлив, но и сълзи да пролееш.

Да успееш
да запазиш спомена затихнал,
да успееш
да пошепнеш със залеза притхинал.

Да успееш
да пояздиш смело светлината,
да успееш
да разпръснеш с любов тъмнината.

Да успееш
да те намрази късмета докрай,
да успееш
да обичаш и да страдаш безкрай.

Да успееш... да успееш
всичко това да постигнеш,
означава с вечността да се слееш
и времето да застигнеш.

© Николай Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще успееш, приятел!!! Поздрави от мен!!!
  • Да успееш,може не всичко,сега и веднага,но никога не се отказвай и не спирай да търсиш и да успяваш
    Много ми хареса стиха ти!Браво
  • Ако всичко това съм преживяла,значи съм успяла!
    Сливам се с вечността
    застигам времето!
    Благодаря Николай!
    Поздрав за стиха!
Propuestas
: ??:??