19 mar 2009, 4:07

Преродена 

  Poesía
488 0 2

... Светът се руши

като средновековните кули.

Неусетно забравяш старите думи.

Тръгваш по нов път осветен

и откриваш нов ден.

 

Различен от миналия.

Различен от утрешния.

Различен от мен.

 

Камък по камък мрачното минало

... си е заминало.

Година след година зверското иго

... се е изнизало.

 

Свободен пред новия ден.

Запленен.

 

Заслепен от зората всезряща,

възхитен от земята тъй дащна.

По пътека изящна

поемаш невзрачна

и живота вече  твой.

 

Преродена!

© Рен Леан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??