12 mar 2007, 23:14

Преродена... 

  Poesía
673 0 2
Аз силна съм и жива съм, и мога
да бъда вятър, песен и молба.
Аз будя се за нов живот, готова
по пътя да поема към света.

Аз мога да остана само шепот,
но мога и да викам, да крещя.
Аз знам, че всъщност грешник е човекът.
Аз знам, че в мен се ражда свобода.

Денят започва чист и се прераждам
със всяка нова следваща зора.
Усещам в мен как обич се заражда
към тази моя бащина страна.

© Теодора Стефчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??