Откакто ти се появи в живота ми,
разбрах какво е любовта.
Излекува спомените ми отровени
и вече знам - не съм сама.
С теб се чувствам преродена,
истински обичана жена.
Любов, от Бога подарена,
изпълва с огън нашите сърца.
И бият те тъй бързо, лудо,
щастливи в танца на страстта.
Всяко чувство е неземно чудо,
изпитано в нощта на нежността.
Легло от рози ми постилаш да заспя,
сънувам аз мечти в различни цветове.
И знам, когато се събудя,
гласът ти топъл ще ме призове.
Не знам дали е вечна любовта
и какъв ще бъде пътят занапред.
Но знам, че днес животът ми е красота
и силно искам да съм с теб.