28.05.2008 г., 10:38 ч.

Преродена 

  Поезия
932 0 9
                            Откакто ти се появи в живота ми,
                            разбрах какво е любовта.
                            Излекува спомените ми отровени
                            и вече знам - не съм сама.

                           С теб се чувствам преродена,
                           истински обичана жена.
                           Любов, от Бога подарена,
                           изпълва с огън нашите сърца.

                           И бият те тъй бързо, лудо,
                           щастливи в танца на страстта.
                           Всяко чувство е неземно чудо,
                           изпитано в нощта на нежността.

                          Легло от рози ми постилаш да заспя,
                          сънувам аз мечти в различни цветове.
                          И знам, когато се събудя,
                          гласът ти топъл ще ме призове.

                          Не знам дали е вечна любовта
                          и какъв ще бъде пътят занапред.
                          Но знам, че днес животът ми е красота
                          и силно искам да съм с теб.


© Радостина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??