5 ene 2018, 23:47  

Пресечни точки 

  Poesía
461 0 1

Пресечни точки

 

Лунички пръснати
по кожата на изгрев бледорозов сме,
нетраен мирис в ноздрите на мрака.
Пресечни точки сме от стъпките на другите
и топли сгъвки в допир дълго чакан.

 

Листа разперени на белоглави лотоси,
поникнали в най-вътрешната атмосфера,
светлинен лъч пречупван по откосите
на влюбените във живота многостени.

 

© Иван Бърдаров 2018. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??