18 abr 2015, 22:57

Превърни ме... 

  Poesía » De amor
351 0 0

                                       Превърни ме

 

Превърни ме в усмивка вълшебна,

усмивката пази своята страст в сърцето,
направи ме  червена  роза и лицето,

в дъга след дъжд и ще те прегърна.

 

Усмивката сладка магия за двама.

Искра и огън всичко превърни в плам.

Този лек за душата! Аз ще се усмихвам!

 Ще забравя моята човешка драма.

 

Целувката озарила твоята душа

ще те покрие с обич и радост,

целувката връща те в младост.

Права съм, нали? Вярвам, че не греша!

 

Мечтите не пращай в късна есен,

остави ги да летят и да се сбъдват.

И любов и радост в сърце ще лудуват. 

В този живот не ясен! В живота не лесен!

 

Защото усмивката те дари с вълшебство,

 усмивката ражда целувка, ражда любов.

Нищо, че младостта отмина, бъди готов

да се потопиш в тихо блаженство.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??