Превърни ме
Превърни ме в усмивка вълшебна,
усмивката пази своята страст в сърцето,
направи ме червена роза и лицето,
в дъга след дъжд и ще те прегърна.
Усмивката сладка магия за двама.
Искра и огън всичко превърни в плам.
Този лек за душата! Аз ще се усмихвам!
Ще забравя моята човешка драма.
Целувката озарила твоята душа
ще те покрие с обич и радост,
целувката връща те в младост.
Права съм, нали? Вярвам, че не греша!
Мечтите не пращай в късна есен,
остави ги да летят и да се сбъдват.
И любов и радост в сърце ще лудуват.
В този живот не ясен! В живота не лесен!
Защото усмивката те дари с вълшебство,
усмивката ражда целувка, ражда любов.
Нищо, че младостта отмина, бъди готов
да се потопиш в тихо блаженство.
© Йонка Янкова All rights reserved.