През воал от златисти листа
През воал от златисти листа
ме целува с любов есента,
през воал от златисти листа
ми дарява с тъга красота!
И със нежни игриви лъчи
тя ми шепне пак тихо: „Прости!
Ще те върна във летните дни,
ще запазя за тебе мечти.“
И със своите думи сега
ми напомня за лятото тя
и за всички красиви слънца,
и за цветната лятна дъга.
През воал от златисти листа
ме целува с любов есента,
през воал от златисти листа
ми дарява с тъга красота!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados