1 окт. 2021 г., 13:49

През воал от златисти листа 

  Поэзия
126 0 2

     

През воал от златисти листа

 

През воал от златисти листа

ме целува с любов есента,

през воал от златисти листа

ми дарява с тъга красота!

 

И със нежни игриви лъчи

тя ми шепне пак тихо: „Прости!

Ще те върна във летните дни,

ще запазя за тебе мечти.“

 

И със своите думи сега

ми напомня за лятото тя

и за всички красиви слънца,

и за цветната лятна дъга.

 

През воал от златисти листа

ме целува с любов есента,

през воал от златисти листа

ми дарява с тъга красота!

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??