8 may 2024, 11:31

При мен остани 

  Poesía » De amor
154 0 0

             

    При мен остани

 

Сърцето ми плаче, умира

погледна ли твойте очи,

Душата ми странно копира

красивите твои черти.

 

Сърцето ми плаче, умира,

сънува за миг любовта

и странно защо не разбира,

че всичко е само в съня.

 

Сърцето ми плаче, умира

и търси от тебе следи,

и тъжно с нощта то се слива,

докоснало светли звезди.

 

Сърцето ми плаче, умира,

защото във него си ти!

Сърцето ми тебе открива,

при мене с любов остани!

 

        Мария Мустакерска 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??