Приблизително един живот ти дадох,
едни от най-хубавите си години,
за тебе безрезервно се раздавах,
а ти накрая си замина.
Приблизително един живот измина,
във сбъдване на твоите мечти,
света обръщах все за теб да има,
а какво за мен направи ти ?
Приблизително един живот ти посветих,
навлязох срещу принципите свои,
грешките ти безразборни от любов простих,
връщах те назад след резките завои.
Приблизително един живот за теб се грижех,
запълвах в ежедневието всички кухини,
след всяка несполука раните ти ближех,
поемах ударите теб да не боли.
Приблизително един живот до теб прекарах,
до теб и с теб аз бях от залез до зора,
боготворях те, толкова те обожавах,
а ти, че те обичам не разбра.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados