29 mar 2009, 10:08

Причината! 

  Poesía » De amor
631 0 1

Искаш ли да знаеш нещо?
Не живота е това, което търсиш,
а причината в него да намериш.
Човек се ражда именно от нея,
за мен причината е щастието да се смея.
Да се радвам на всеки миг, който ми се дава
и любов да искам, и любов да ми се подарява.
Винаги ще можеш щастие да си направиш
и нали това те кара всичко лошо да забравиш?!
Само радостта сърцето ще обвие
и сълзите настрана ще ги остави, и ще ги затрие.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??