29 мар. 2009 г., 10:08

Причината! 

  Поэзия » Любовная
641 0 1

Искаш ли да знаеш нещо?
Не живота е това, което търсиш,
а причината в него да намериш.
Човек се ражда именно от нея,
за мен причината е щастието да се смея.
Да се радвам на всеки миг, който ми се дава
и любов да искам, и любов да ми се подарява.
Винаги ще можеш щастие да си направиш
и нали това те кара всичко лошо да забравиш?!
Само радостта сърцето ще обвие
и сълзите настрана ще ги остави, и ще ги затрие.

© Димитрина Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??