Причини да те мразя - имам много!
(потръпвам, щом погледна ти ръцете)
Но да си спомня - ни една не мога.
За злото филтър имам на сърцето.
Затворя ли очи - отново ти си.
(и няма друг да е - това е ясно)
Но там ще си останеш - само мисъл,
за мойта свобода при теб е тясно.
По устните ми сухи плъзва „Сбогом".
(насила казаното как ли се изрича?)
Причини да те мразя - имам много.
Една ми трябва, за да те обичам.
© Мая Попова Todos los derechos reservados
Ех...
!