16 nov 2011, 14:51

Приказка 

  Poesía
526 0 6

                                             " - Разкажи ми една приказка - промълвявам.
                                                             - Каква да бъде?
                                                             - Разкажи ми една приказка, която не си разказвала никому
."


Какво ще ми разкажеш, да забравя,
какво ще ми разкажеш, да заспя,
със думи, недокосвани отдавна,
ще погалиш ли сърцето ми без дъх?


Разкажи ми приказка безмълвна,
нечувана от никой досега,
със стихове, изплетени от тайни,
и обич, непозната на света...


Какво ще ми разкажеш, да  обичам,
да мога с устни да те изплета,
разкажи ми приказка - нечувана от никой,
докосни душата ми без страх.


Очите си отворих непрогледнали,
нечули разказа ти тих,
от приказка неказана на никому
възглавницата криеше сълзи!
 

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??