27 ene 2013, 21:32

Приказка за нощта 

  Poesía » Otra
408 0 2

Приказка за нощта

 

Настръхнала от нежност,

нощта се сгуши до огнището,

а сънят влюбено я приласка

в уютните си длани

и в магията на пукащи съчки

зашепна приказка вълшебна

за едно сърце, докосващо с обич,

за проронена сълза

в снежно безремие.

И надежда... за бяло утро.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??