Приказка за нощта
Настръхнала от нежност,
нощта се сгуши до огнището,
а сънят влюбено я приласка
в уютните си длани
и в магията на пукащи съчки
зашепна приказка вълшебна
за едно сърце, докосващо с обич,
за проронена сълза
в снежно безремие.
И надежда... за бяло утро.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены
Поздрав!