2 feb 2010, 9:08

Приказно безумие 

  Poesía » De amor
587 0 6

Кой те сътвори така вълшебен:
страстна приказка  - и нежна, и увличаща!
Като въздух и вода си ми потребен,
във сърцето ми си - истински обичам те!

За усмивката ти ангелска копнея,
сякаш с нея слънцето изгрява.
Ти ми даваш нови сили да живея,
светъл лъч си - дните мои озаряваш. 

 

Във очите ти събрана е вселена:
топъл космос - необятно щастие.
Тя, душата ми, от тях е запленена
и завинаги остава им подвластна.

 

А ръцете ти са океан от нежност,
дълбини, в които искам да остана.
Да съм там - в прегръдките ти, вечно,
да си мое сбъднато желание.

 

Остави ме аз да те разкажа,
наслаждавай се на всяка моя дума.
Любовта си нека ти покажа,
мое страстно приказно безумие...

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??