Къде съм аз? Къде си ти?
Загубих своите мечти...
Ей, аз съм тук, а ти - си там.
Не, няма ние - вече знам...
Но аз не страдам, не тъжа.
И аз не моля, не горя.
Съдбата своя веч приех,
Живота свой в ръце поех.
© Светлана Todos los derechos reservados