Jan 31, 2008, 9:58 PM

Примирение 

  Poetry » Love
706 0 2

Къде съм аз? Къде си ти?

Загубих своите мечти...

Ей, аз съм тук, а ти - си там.

Не, няма ние - вече знам...

Но аз не страдам, не тъжа.

И аз не моля, не горя.

Съдбата своя веч приех,

Живота свой в ръце поех.

© Светлана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??