Чакала принцесата да я дари
принцът със целувка страстна,
той дошъл и в миг се изпарил,
не му харесала, не била мацка.
Не притежавала дори и сексапил,
защо му е, дори да е сърцата,
той бил мъжкар голям, стопил
на хиляди жени крилцата.
И славата му носела се по света
като страхотен пич и половина
и нищо, че му липсвала душа,
нали си имал мацки по дузина.
Живеел си спокойно до мига,
във който срещнал любовта,
почувствал най-накрая обичта,
на колене се молел от душа.
Но любовта побягнала от него,
той гонел я, тя смеела му се в лицето,
така и не разбрал защо не иска да е с него,
а истината била: най-важно е сърцето.
© Камелия Кацарска Todos los derechos reservados