3 дек. 2008 г., 20:03

Принцове ли??? 

  Поэзия » Белые стихи
649 0 3

Чакала принцесата да я дари

принцът със целувка страстна,

той дошъл и в миг се изпарил,

не му харесала, не била мацка.

Не притежавала дори и сексапил,

защо му е, дори да е сърцата,

той бил мъжкар голям, стопил

на хиляди жени крилцата.

И славата му носела се по света

като страхотен пич и половина

и нищо, че му липсвала душа,

нали си имал мацки по дузина.

Живеел си спокойно до мига,

във който срещнал любовта,

почувствал най-накрая обичта,

на колене се молел от душа.

Но любовта побягнала от него,

той гонел я, тя смеела му се в лицето,

така и не разбрал защо не иска да е с него,

а истината била: най-важно е сърцето.

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??