5 jul 2009, 22:45

Принцът на приливите... 

  Poesía » Otra
844 0 5

Няма дума за теб,
оставяш само погледи, въздишки...
И няма песен с мелодия,
а стиховете ми...
- те ще са излишни.

 

 

Всички те гледат и се страхуват,
че господар си, ала на самия теб.
Те просто поглеждат заглавието,
а ти не пропускаш дума, нито ред.

 

 

Аз зная кой си ти
и защо в очите ти мрачни,
болката остава...
А може би били са само слухове
и хората говорят,
а теб тук те няма.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??