13 feb 2006, 21:29

Присъда-Любов 

  Poesía
764 0 1
Вина ли е това че те обичам
Вина ли са и нашите дни
виновен ли съм, че с любов отлитам,
когато видя твоите очи.

Незнам дали това вина е
но нека е така щом искаш ти.
Присъдата ми нека е – виновен
но знай виновна си и ти.

Виновна си,че ти открадна.
Моето сърце в твоите ръце попадна.
Ако искаш скъсай го на две
но съмнявам се това да искаш ти.

Обичам те аз,но обичаш ме и ти
осъденият ще бъде не един,а двама
а тези двама ще бъдем аз и ти.
Присъдата е тежка,а тя е любов.

© Христо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не чак толкова лоша идея, но изразена твърде елементарно
Propuestas
: ??:??