25 ago 2005, 17:35

Присъединителни 

  Poesía
576 0 2
Пътят към Европа е трънлив,
а сме още само на аперитив.

Историческата европейска граница
е до... халва, боза и баница.

Социално сме осигурени.
Дявола ще дойде да ни вземе.

Интересен европейски кръговрат.
Не пшеница, никнат врат до врат.

Фризьора днес ми сряза и ухото.
В Европата било модерно, щото.

Обсебила е всички политиката.
Самотна ръждавее пак мотиката.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??