Притежавам всички права над греха!
(Дон Жуан си е от стисната порода)
Хвани ръката ми и забрави страха
- сърцевидна форма има ешафода!
След екзекуцията - празен до олтарност,
(лицемерията си горя в екарисажа)
ще мога със изчистена вулгарност
чистата любов да ти покажа!
© Николай Драгиев Todos los derechos reservados
Все повече ми харесва да те чета!