душата ми
е
там
където си
и
тѝ
навсякъде
по
теб
по твоите
следи
душата ми
струѝ
душата ми
трепти
душата ми
лети
по твоите
следи
душата ми
плени
тѝ
с поглед закачлив
възтòргвам
отстрани
а тѝ
си ми
мотив
...............................................
и в мен
живееш
тѝ
и
руквам
в
чувствен
взрив
и в мен
светлѝк
блести
(налѝ не сѝ протѝв)
...............................................
душата ми
си
тѝ
и днес
и занапред
където и
да
сѝ
изпращам
ти
привет
© Стоян Минев Todos los derechos reservados
Хареса ми много! Привет и на теб!