4 abr 2010, 8:38

Привързана 

  Poesía » Civil
533 0 2

В затоплящата ти прегръдка

е толкова уютно.

Приятел, чувствам смътно,

за мен ще мисли в утрото.

 

Очите ти ми пеят,

не знам, че съм сама.

Защо ще полудея

без тебе на света?

 

 

3.04.2010г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??