13 oct 2013, 20:07

Приятел 

  Poesía
484 0 0

Когато си сам,
когато те боли,
не забравяй, че някъде там 
има човек, който на теб държи.
Със сила и подкрепа
той ще те дари,
хора като него в сърцето си пази.
Рядко срещани са те,
като падащи звезди,
имаш ли такъв човек до теб,
здраво го държи.

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??