16 dic 2016, 23:17  

Приятел 

  Poesía » Filosófica
418 0 0

Едно приятелство открих,

един безценен дар.

Едно приятелство без край,

един безкраен път не извървян.

 

Едно приятелче, което

безкрайно много ме обича.

Едно приятелче, което

винаги до мен ще тича...

 

Бъди до мен, другарче мое!

Бъди до мен и ден и нощ!

А аз ще бъда твой защитник

и спасител ще съм в трудните моменти...

© Юлиян Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??