Приятел е думичка свята,
приятел огрява ни сърцата,
приятел в нужда се познава,
приятел верен докрай остава.
Никога няма да ви сменя,
не бих превърнал радостта в тъга,
безкрайно много с вас се гордея,
заради хубавите ни мигове се боря и живея.
Липсвате ми приятели добри,
за вас мисля нощ и ден,
от все сърце на Бог се моля аз
да сте живи и здрави и да се върна при вас...
© Стефан Станчев Todos los derechos reservados
Поздрави