Приятелка добра?
И тя остави ме сама!
Уж вярна ми беше,
ала ден след ден от мене се делеше.
Така разбрах, че
излъгана май бях.
Как да ти кажа, че те обичам
и моя приятелка искам да те наричам?!
Ти си ми като сестра
с тебе всичко си деля.
Много с теб сме преживели
и загуби, и победи...
Но ти с врага се съюзи,
нож в сърцето ми заби...
Но аз ще продължа със вдигната глава,
а ти ще се окажеш във калта!!!
© КриСинКа Todos los derechos reservados