21 may 2007, 15:48

Приятелка 

  Poesía
837 0 1
Ти много пъти давала си ми сила,
ти често била си ми закрила.
 Много пъти си ме карала да се усмихна аз,
дори в най-трудният ми час.
Всяка моя победа за теб е била радост за твоята душа,
а всяка моя болка и тъга споделяла си я, като сестра.
 Не зная как да ти се отплатя за твоята доброта,
но знай, дори да съм на края на света,
ти за мен оставаш си една - най-добрата приятелка и след смъртта!

© Цвети Захариева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??