21 мая 2007 г., 15:48

Приятелка 

  Поэзия
836 0 1
Ти много пъти давала си ми сила,
ти често била си ми закрила.
 Много пъти си ме карала да се усмихна аз,
дори в най-трудният ми час.
Всяка моя победа за теб е била радост за твоята душа,
а всяка моя болка и тъга споделяла си я, като сестра.
 Не зная как да ти се отплатя за твоята доброта,
но знай, дори да съм на края на света,
ти за мен оставаш си една - най-добрата приятелка и след смъртта!

© Цвети Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??