25 ene 2008, 16:59

Приятелки 

  Poesía
1248 0 2

Имам приятелки малко,

но затова пък са много добри

и обичам ги всички тъй силно ,

както обичат се родни сестри.

 

Имам приятелки малко

и една от тях си ти,

далеч съм сега... колко жалко,

но мисля за теб със сълзи на очи.

 

Хората казват, че приятели няма,

а има познати със подли сърца

и изпаднеш ли в момент критичен,

забиват ти нож във гърба.

 

Вярвах доскоро в хорските думи

и мислех си "Да, това е така",

но вече се съмнявам и даже не вярвам,

има и приятели със чисти сърца.

 

Мисля така, откакто те познавам,

в това сигурна бъди!

Очите кафяви на звезди оприличавам,

знай, аз вярвам на тези звезди.

 

Искам да знаеш, че аз те обичам

и че винаги ще е така!

Любима приятелка днес те наричам,

днес, а и до края на света!

© Елена Божинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво за посвещението!
    Вярвам, че и ти си добра приятелка!
    Поздрави!
  • ,,нямам нужда от много приятели-стигат ми двама-трима,ала такива,които в сърцата си,рани от моите болки да имат!''

    Прекрасен стих!Пази това което имаш!Поздрав!
Propuestas
: ??:??