29 feb 2012, 16:24

Приятелско помахване 

  Poesía » Otra
852 0 14

 

Сънувах те и ето те,
дочакахме се днес.
Помахвам. И дърветата
ни вземат „За почéст!”

Не зная други трикове.
Но този е добър:
помахвам пак и стихове
от ръкава – фърр…

Добре, че не са дълги те.
И хлип не са, а хрип.
Когато ще ме съдите,
го имайте предвид.

Очите са очакване.
Но жребият е строг:
до третото помахване,
приятелю. За сбог…

 

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??