Когато всяка надежда умре,
когато мъката в теб
е огромна като море.
Ела, не се мъчи
и на рамото ми поплачи.
Мъката ти забрави
и гордо на крака се изправи.
Тогава двамата със теб
ще се устремим смело напред.
Мъката ще изкореним
и на живота ще се насладим.
© Мдфрхц Гфъхч Todos los derechos reservados