На Хана..
Приятелко, никога не се отчайвай,
никога надежда не губи,
никога не се предавай -
колкото и много да боли!
Дори до смърт да бъдеш наранена,
дори сърцето ти в черен палмък да гори,
недей забравя, че в твойта мъничка вселена
светят две приятелски очи.
Колкото и да ти е тъжно,
пред приятелката никога недей мълча
и знай, че само с две-три думи
ще прогони мъката от твоята душа!
Приятелсвото вдъхва сили на нашия живот
и има приятелство вечно,
приятелство чак до гроб,
приятелство красиво и честно!
Дори и с хиляди лъжи
приятелството ни никой няма да разруши
и никой няма да застане между нас,
щом искрена си ти, приятелко, щом искрена съм Аз!!!
© Елица Todos los derechos reservados