6.06.2007 г., 9:08 ч.

Приятелство... 

  Поезия
919 0 1

                                                                                        На Хана..




Приятелко, никога не се отчайвай,

никога надежда не губи,

никога не се предавай -

колкото и много да боли!


Дори до смърт да бъдеш наранена,

дори сърцето ти в черен палмък да гори,

недей забравя, че в твойта мъничка вселена

светят две приятелски очи.


Колкото и да ти е тъжно,

пред приятелката никога недей мълча

и знай, че само с две-три думи
ще прогони мъката от твоята душа!


Приятелсвото вдъхва сили на нашия живот

и има приятелство вечно,

приятелство чак до гроб,

приятелство красиво и честно!


Дори и с хиляди лъжи

приятелството ни никой няма да разруши

и никой няма да застане между нас,

щом искрена си ти, приятелко, щом искрена съм Аз!!!

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??