23 mar 2018, 15:12

Приятелство злато 

  Poesía
292 2 1

Ще се стопи и този сняг!
И виното ще се изпие...
И помен няма да остане от това.


Желязото ръждясва, гний плътта!
Ала Приятелството злато е! Да го открием!
И нека го превърнем във Съдба.

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??