Mar 23, 2018, 3:12 PM

Приятелство злато 

  Poetry
291 2 1

Ще се стопи и този сняг!
И виното ще се изпие...
И помен няма да остане от това.


Желязото ръждясва, гний плътта!
Ала Приятелството злато е! Да го открием!
И нека го превърнем във Съдба.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??