26 ene 2008, 12:45

Приятелството 

  Poesía
649 0 5

Приятелството

Посветено на Деси

 

 

Приятелството нещо вечно е,

което не ще се развали,

нещо хубаво и чудесно

е да имаш приятел ти.

 

Хубаво е да имаш приятели,

но да са истински,

дори когато си в беда,

да те спасят с усмивки на уста.

 

Истинският приятел не ще те забрави,

макар да има и свои проблеми,

но бъди и ти приятел,

помогни му, без да мислиш за своите дилеми.

© Явор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??